Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009" (3.67 secunde)
Pe agenda de discutii a intrevederii s-au aflat atat subiecte ce tin de migratia fortei de munca la nivel mondial, dar si de relatiile bilaterale romano-canadiene.
De-a lungul acestui eveniment au fost dezbatute subiecte precum: deschiderea unitatilor de cazare mai devreme, "trezirea la viata" a statiunilor si.
Nu intotdeauna suntem constienti de aceste lucruri atunci cand discutam anumite subiecte la Bucuresti si acesta a fost intr-un fel avantajul participarii unor ministri din Ardeal in guvernul de la Bucuresti, in perioada 2000-2004, probabil ca atunci au fost cei mai multi ministri din Cluj, din zona, si a fost important pentru ca ei au adus mesajele specifice din aceasta zona.
Parlamentul este o arena de confruntare intre fortele politice, intre viziuni diferite asupra unor subiecte sensibile. Aceste confruntari se pot desfasura intre niste limite civilizate, sau, asa cum s-a intamplat in cazul schimbului de replici dintre deputatii Cristian Boureanu si Alina Gorghiu.
"In cadrul sedintei vor fi dezbatute subiecte ca finalizarea parteneriatului judetean inter-institutional pe tema violentei in familie, planurile de actiune in domeniul violentei pentru perioada 2009-2010, dar si propunerile de modificare a legislatiei in domeniu", a mai adaugat oficialul directiei.
"In realitate, sedinta a venit si a trecut, fara ca aceste subiecte sa fie discutate. De ce? Pentru ca raportul se afla inca la Roberta.
"Domnul Boc, acum in criza de subiecte, am vazut ca iese cu teme vechi, care sunt deja ordonante de urgenta promovate.
E vorba despre subiecte notorii din biografia recenta a lui Basescu, precum praduiala flotei, gabjirea casei din Mihaileanu, spalarea unor bani multi prin terenul din Privighetorilor, garnisirea fiicei celei mari cu un apartament de 1.000.000.
Vantu a mai sustinut ca a vorbit cu Mircea Geoana subiecte economice, dar si ca au palavragit "cate in luna si in stele".
El nu a fost pus in dificultate de niciunul dintre subiecte, demonstrand ca stapaneste bine domeniul. Audierile lui Ciolos s-au terminat in aplauzele europarlamentarilor.
Daca posturile de stiri, intr-un moment al anului in care marile subiecte lipsesc, n-ar fi dedicat atat spatiu acestui scrutin, e sigur ca participarea la vot ar fi fost mai mica de 25%.
Vom da o lupta extrem de serioasa pe aceste subiecte, pentru ca dupa o lunga perioada de dictatura comunista am crezut ca Romania a intrat in randul tarilor democrate, moderne", a mai spus liberalul.
Legaturile lui Diaconescu cu PD-L si protectia de care s-a bucurat in ultimii ani din partea reprezentantilor actualei puteri au fost de nenumarate ori subiecte de presa.
Plecarile din PSD sunt unul dintre subiecte importante pe ordinea de zi. Presedintele fondator al PSD, Ion Iliescu, a declarat inaintea Comitetului Executiv ca cei care pleaca din partid au dat dovada de oscilatie in comportament si nu merita prea mare atentie.
modernizarea statului, modificarea Constitutiei, subiecte foarte importante pe care PNL are puncte de vedere ferme. Problema care ne-a facut sa parasim consultarile este una de principiu.
"Noii am dat curs invitatiei pe care presedintele a facut-o, pe subiecte pe care domnia sa le-a propus. (...) Problema care ne-a facut sa parasim inainte de inceperea discutiilor aceste consultari este una care nu e doar formala, ci de principiu.
O atitudine de aceeasi maniera smechereasca promoveaza locatarul de la Cotroceni si fata de opinia publica, prin manierea in care ii baga pe gat subiecte si teme care n-o preocupa de fel.
Principalele subiecte ale reuniunii sefilor de stat si de guvern din statele membre ale Uniunii Europene sunt agrearea cadrului general al Strategiei UE 2020 - noua strategie a Uniunii privind crearea de locuri de munca si crestere economica - si identificarea noilor linii de actiune ale Uniunii Europene pentru etapele viitoare ale negocierilor internationale privind schimbarile climatice.
De asemenea, presa face valuri pe aceste subiecte. Sunt probleme care, inevitabil, isi vor pune amprenta asupra sondajelor de opinie.
Noi nu ne asteptam, dar daca presa vreti, puteti sa va asteptati, pentru ca astia sunt niste subiecte. Pe cand daca nu pleaca, nu e niciun subiect.
google-analytics.com